Situatia drumurilor – 13 decembrie 2011

Evenimente rutiere

DN 65 KM 6+0 DR. In localitatea Craiova/DJ( intersectia DN 65 cu DN 65F ) a avut loc un accident de circulatie la ora 05:20 , in care un TIR datorita neadaptarii vitezei in curba s-a rasturnat pe carosabil. Partea carosabila umeda (ceata-vizibilitate sub 150 m). Nu sunt victime. Circulatia se desfasoara pe trei benzi din patru dirijata de politie. La fata locului se afla politia si muncitori de la SDN Craiova. Se estimeaza reluarea circulatiei in conditii normale in cca. 3 ore .

DN 7 KM 160+420 ST. In localitatea Milcoiu/VL , a avut loc un accident de circulatie la ora 06:50, in care un TIR incarcat cu marfa, datorita neadaptarii vitezei in curba s-a rasturnat pe carosabil. Nu sunt victime. Partea carosabila curata si umeda. Circulatia se desfasoara pe o banda din trei. La fata locului se afla politia si echipa de la SDN Rm. Valcea. Se estimeaza reluarea circulatiei in conditii normale in jurul orei 14:00 .

DN 7 KM 592+800. Pe raza localitatii Nadlac, soferul unui TIR cu doua remorci, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul autovehiculului, rasturandu-se in curba si blocand complet drumul. Nu sunt victime. Circulatia este inchisa pe ameble sensuri, fiind deviata pe strazile din localitatea mentionata. Se estimeaza reluarea circulatiei in conditii normale la ora 10.30.

Vezi Situatia completa a drumurilor – 13 decembrie 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *