SITUATIA DRUMURILOR in 9 decembrie 2012

La această oră sectoarele de drumuri nanionale si autostrăzi cu circulanie întreruptă sunt:

 A1 Arad – Timisoara, km 503+650 – km 535+850 (măsura întreruperii circulatiei a fost luată ca urmare a ninsorilor abundente si intesificarii vântului (viscol). Mentionăm că actiunea de
deszăpezire nu poate fi efectuată sub trafic;

- DN 6 (Biled-Frontieră Cenad), km 584+000 – km 639+950, (măsura a fost luată din cauza viscolului puternic, urmând ca odată cu încetarea vântului să înceapă actiunea de degajare a părtii carosabile.)

- DN 59C (Jimbolia – Sânicolau Mare), km 0+000 – km 41+073, (măsura a fost luată din cauza
viscolului puternic, urmând ca odată cu încetarea vântului să înceapă actiunea de degajare a părtii carosabile.)

De asemenea, precizăm că pe drumul national DN 1, sectorul Brasov – Predeal a fost restrictionat traficul pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Măsura a fost luată ca urmare a viscolului puternic si a precipitatilor sub formă de ninsoare.

În ceea ce priveste reteaua de drumuri nationale din partea de Sud- Vest, Vest si Nord a Ńării, aici exisă durmuri acoperite de un strat de maixm 1-2 cm de zăpadă pe care se actionează cu utilaje si material antiderapant.

CNADNR-SA roagă participantii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atentie restrictiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanturi, lopată), etc.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrăzi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *