Trafic redeschis pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti

Deschidere trafic A1 pe calea I Bucureşti – Piteşti

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că la ora 13:00 a fost deschis traficul de marfă (cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 to) pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti pe calea I ( sensul Bucureşti-Piteşti).

Circulaţia autocamioanelor se va desfăşura controlat (însoţite de echipaje ale Poliţiei Rutiere), pe calea I (Bucureşti – Piteşti), în vederea evitării ambuteiajelor ce se pot produce. Vehiculele transport persoane şi cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 to pot circula pe sensul Bucureşti – Piteşti pe ruta DN 7 Bucureşti – Găeşti- Piteşti.

În prezent se acţionează cu toate autoutilajele din dotare, fiind răspândite 5264,5 tone de material antiderapant şi 1,2 tone de clorură de calciu.

Traficul va fi redeschis în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice şi de eliberarea părţii carosabile de zăpadă. Circulaţia se desfăşoară în toată ţara în condiţii de iarnă, iar Compania acţionează pe întreaga reţea rutieră. CNADNR roagă participanţii la trafic ca, în perioada următoare, să evite tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 .

Biroul Comunicare al CNADNR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *