Trenuri anulate duminica, 17 ianuarie 2015

tren-zapadaCirculaţia feroviară se desfăşoară în condiții de iarnă pe fondul viscolului si ninsorilor din sudul și estul țării.
In toate unitatile CFR Calatori s-au luat masuri suplimentare pentru asigurarea conditiilor necesare desfasurarii in siguranta a calatoriei cu trenul. Sunt pregatite locomotive de rezerva, sunt suplimentate echipele de interventie iar garniturile sunt verificate inainte de plecarea in fiecare cursa.
Pentru zonele afectate de viscol si ninsori, s-a luat decizia anularii unor garnituri, urmand ca traficul de pasageri sa fie preluat de celelalte trenuri ramase in graficul de circulatie.
–          IR 1581 Bucuresti Nord  (plecare ora 07:31)– Constanta
–          IR 1580 Constanța (plecare ora 08:40) – București Nord
–          IR 1582  Constanța (plecare ora 13:00) – București Nord
–          IR 1585  București Nord (plecare ora 14:00) – Constanța
–          IR 1588  Constanța (plecare ora 18:50) – București Nord
–          R 8011  București Obor – Fetești este anulat si CIRCULĂ SUPLIMENTAR un tren București Obor – Fetești, cu plecare din București Obor ora 10.00.
–          R 8012 si R 8014 Fetesti – Bucuresti Obor
–          R 8580 si R 8581 Ciulnita – Slobozia Veche si retur
–          R 8443 si  R 8592Ciulnita – Calarasi Sud si retur
–          R 8002 si R 8001 București Obor – Constanța si retur
–          R 9362  Alexandria – Roșiori Nord
–          R 8201 si  R 8202  Buzău – Constanța si retur
–          R 8653  Medgidia – Tulcea Oraș
–          R 8654  Tulcea Oraș – Medgidia
–          R 8121  București Nord – Slobozia Veche
–          R 8124  Slobozia Veche – București
De asemenea, trenurile spre si dinspre sudul si estul tarii inregistreaza intarzieri la sosirea/plecarea din gari.
Întrucât este o situaţie în evoluţie, sunt posibile si alte modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să acceseze informatii legate de situatia circulatiei trenurilor, astfel:

De asemenea, pot fi accesate informatii si prin intermediul dispeceratelor Comandamentului de iarna: http://mt.gov.ro/web14/informatii-de-interes-public/comandament-de-iarna/dispecerat

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pewww.cfrcalatori.ro
 
În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.
Prioritatea noastra este de a lua masurile necesare pentru ca toti cei care calatoresc cu trenul, in aceasta perioada, sa ajunga in siguranta la destinatie.
Multumim pentru înțelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *