Trenuri anulate marti, 16 septembrie 2014

tren-cfrActualizare 15 sept, ora 22.30!!!
CFR Călători informează că, urmare spălării terasamentului liniei de cale ferată dintre localităţile Topleţ şi Valea Cernei (secţia Băile Herculane – Orşova) din cauza inundaţiilor din zonă, circulaţia feroviară pe această rută este întreruptă temporar din jurul orei 13.35.

Următoarle trenuri InterRegio vor circula pe rută deviată şi vor ajunge la destinaţii cu întârzieri:

in data de 16 septembrie

    IR 72-1 Bucuresti Nord – Timisoara Nord – Budapesta va circula pe ruta deviata, prin Simeria.
    IR 1692 Timisoara Nord – Bucuresti Nord va circula pe ruta deviata prin Simeria.

Pasagerii care aveau bilete la aceste trenuri, precum şi posesorii de abonamente vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul/călătoriile neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile lahttp://www.cfrcalatori.ro/2482.

Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de întreruperea circulaţiei şi informează că depun toate eforturile pentru reluara circulaţiei în condiţii de siguranţă.

***

Având în vedere atenţionarea meteorologică Cod Galben de averse emisă de către Administrația Națională de Meteorologie pentru județele Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj şi avertizările de Cod Galben şi Portocaliu pentru aceeaşi zonă emise de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor:

CFR Călători informează că este posibil să apară şi alte modificări/perturbări în circulația trenurilor. Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

Lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informaţii telefonice-Staţii.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern).

CFR Calatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *