Un politist rutier a refuzat mita de 1500 de lei

Ieri, 01 mai a.c., procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova au prins în flagrant un cetăţean care a oferit 1.500 lei unui agent de poliţie.

În fapt, la aceeaşi dată, doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Prahova – Serviciul Poliţiei Rutiere – Biroul Drumuri Naţionale Europene au oprit în trafic un autoturism condus de cetăţeanul D.S., domiciliat în mun. Bucureşti, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că exercitarea dreptului de a conduce îi fusese suspendat.

În acest context, numitul D.S. a promis şi a oferit 1.500 lei unuia dintre agenţii de poliţie rutieră pentru a nu se întocmi acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

Poliţistul a refuzat şi a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie

În cauză, cercetările continuă cu inculpatul în stare de libertate.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *